Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

"ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ"


Έρωτας, γάμος, η γοητεία του απαγορευμένου, παιδιά, καριέρα, η αγκαλιά εκείνου που ελευθερώνει την καρδιά τους. Κι ένα παρελθόν γεμάτο απογοητεύσεις που γονατίζουν: χωρισμοί, ορφάνια, ταπείνωση, βάναυση κακοποίηση.
Γυναίκες που αναζητούν τον εαυτό τους, την αποδοχή, τη δικαίωση, την ολοκλήρωση του είναι τους. Μια ζωή γεμάτη αγώνες, μια ζωή γεμάτη πάλη για ψήγματα ευτυχίας.
Και οι άνθρωποι που χρωμάτισαν τη ζωή τους, οι άνθρωποι που μάτωσαν την ψυχή τους, σύζυγοι κι εραστές, ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, που άφησαν βαθιά αποτυπώματα στην καρδιά τους, αλλά και τους έμαθαν να κοιτάζουν κατάματα τον ήλιο και να κάνουν ΟΝΕΙΡΑ για το αύριο.
Ένα αύριο όπως οι ίδιες το επέλεξαν – δίχως ανώφελο πόνο και επώδυνες σκιές.

5 σχόλια:

  1. περιμένω με μεγάλη αγωνία το βιβλίο σας... έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα σας... και είμαι φαν σας!!!!!

    πάντα επιτυχίες εύχομαι@!!@

    ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκιά μου Ζαχαρούλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια. Το ξέρω πως παρακολουθείς τη διαδρομή μου, σε έχω εντοπίσει αρκετές φορές στο διαδίκτυο, αλλά είμαι λίγο άσχετη σε ότι αφορά την τεχνολογία και δυσκολεύομαι να σου μιλήσω με λεπτομέρειες ή να σε ακολουθήσω σωστά στο pc.
    Αν σε φέρει ο δρόμος προς το Ζάππειο την επόμενη Πέμπτη το βραδάκι, θα χαρώ πάρα πολύ να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά.
    Να είσαι πάντα καλά, δυνατή και ευτυχισμένη, κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν αληθινά.
    Φιλιά, μέχρι την επόμενη συνομιλία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λίγες ημέρες έμειναν.. εύχομαι να είναι καλοτάξιδο... να μας κρατήσει ζεστή συντροφιά και να αγαπηθεί πολύυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Μαρία μου. Να είσαι πάντα καλά. Κι αν μπορέσεις, γράψε μου τη γνώμη σου. Ως τότε, τα φιλιά και την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή