Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Σε βλέπω παντού

Πρόσωπα γυναικεία, σύγχρονα, που ζουν δίπλα μας. Γυναίκες που παλεύουν καθημερινά με τα συναισθήματα, τα βιώματα και τη μοναξιά τους. Γυναίκες που φοβούνται να αφεθούν, να ονειρευτούν, να ζήσουν…Η Εύα, που, ψάχνοντας την αγάπη που πάντα ονειρεύεται, θα γίνει πιόνι σε σκοτεινά σχέδια… Η Άννα, μια γυναίκα δυναμική αλλά και ευαίσθητη, που οι πληγές του παρελθόντος της γέννησαν φόβους αξεπέραστους και την οδηγούν σε έρωτες καταδικασμένους. Η Μαρία, που μια απρόσμενη συνάντηση θα της γνωρίσει τον ξαφνικό έρωτα…Η Τόνια, η μικρότερη της παρέας, που γνώρισε το πρόσωπο της μοναξιάς από παιδί… Για να γεμίσει το κενό της ψυχής της, σκορπίζεται σε σχέσεις περιστασιακές…Πρόσωπα που ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια με έναν κοινό προορισμό: την αγάπη, την αποδοχή, την ίδια τη ζωή…
«Η Μαρία τούς χαμογέλασε με αγάπη. Ο καθένας τους είχε συνεισφέρει το δικό του μερτικό ώστε η ζωή της να έχει νόημα, ενδιαφέρον… Τους κοίταξε σαν να ήθελε να τους αγκαλιάσει όλους με το βλέμμα της. Όλους τους ανθρώπους που είχε αγαπήσει περισσότερο στη ζωή της…»

3 σχόλια:

  1. χαρακτήρες γυναικών τόσο μακρινών αλλά συνάμα και τόσο κοντινών και γνώριμων σε μας, με τις αδυναμιες τους,τους φόβους τους,τις ανασφάλειές τους αλλά και μια ζηλευτή φιλία από αυτές που που αντέχουν στο χρόνο.
    ωραίο βιβλίο,πολύ όμορφο το κλείσιμό του, ωραία τα μηνύματα -αν και θα προτιμούσα τα περισσότερα να περνιούνται σαν σκέψεις των ηρωίδων και όχι μέσα από διάλογο. θα διαβάσω σίγουρα και τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή